Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8586
Название: Проблеми впровадження та використання інформаційних технології на підприємстві
Авторы: Лінгур, Любов Миколаївна
Єсіна, Ольга Геннадіївна
Лингур, Любовь Николаевна
Lynhur, Liubov
Есина, Ольга Геннадьевна
Yesina, Olha
Ключевые слова: інформаційні технології, ІС підприємства, бізнес-процеси, проблеми впровадження,можливості розвитку
Дата публикации: Май-2019
Издательство: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Библиографическое описание: Єсіна, О. Г. Проблеми впровадження та використання інформаційних технології на підприємстві / О. Г. Єсіна, Л. М. Лінгур // Наук. вісн. Ужгород. нац. ун-ту. - 2019. - Вип. 24. ч. 2. - С. 16-20.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено важливість застосування інформаційних технологій в управлінні підприємством. Розглянуто ключові інформаційні технології. Визначено перелік переваг використання інформаційних технологій в управлінні підприємством. Надано характеристику концепції ERP. Сформульовано перелік завдань CRM-системи. Виокремлено базові функції CRM-системи. Розкрито сутність CSRP-технології з прикладами сфер її застосування. Виявлено технології, що застосовуються в реінжинірингу бізнес-процесів. Виокремлено позитивні та негативні впливи впровадження BPR- і ERP-технологій. Систематизовані і наведені характеристики переваг і недоліків різних програмних продуктів, які впроваджуються і використовуються в управлінні на українських підприємствах. Визначена динаміка впровадження ІТ на вітчизняних підприємствах. Запропоновані напрямки можливого розвитку впровадження ІТ-систем в подальшій діяльності підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8586
ISSN: 2413-9971
Располагается в коллекциях:Статті каф. ЕКІТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Реп_Есина_Лингур_Статья_УжНУ_2019.pdf464.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.