Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9020
Название: Методичні вказівки до контрольних робіт для студентів Інституту дистанційної та заочної освіти з дисципліни «Правові основи професійної діяльності»
Другие названия: Методические указания к контрольным работам для студентов Института дистанционного и заочного образования по дисциплине «Правовые основы профессиональной деятельности»
Methodical instructions for control works for students of the Institute of distance and distance education in the discipline "Legal bases of professional activity"
Авторы: Кудлай, Ірина Володимирівна
Кудлай, Ирина Владимировна
Kudlay, Irina
Ключевые слова: правові основи
професійна діяльність
правовые основы
профессиональная деятельность
legal basis
professional activity
Дата публикации: Сен-2019
Издательство: Одеса: ОНПУ, 2019
Библиографическое описание: Кудлай, І. В., уклад. Методичні вказівки до контрольних робіт для студентів Інституту дистанційної та заочної освіти з дисципліни «Правові основи професійної діяльності» : для студентів спец. 014 Середня освіта спеціалізації 014.11 Середня освіта (Фіз. культура) заоч. форми навч. ІІ курсу І семестру / уклад. І. В. Кудлай ; Одес. нац. політехн. ун-т. – Одеса, 2019. – 12 с.
Краткий осмотр (реферат): Підвищення рівня правових знань у населення України, його правосвідомості та правової культури можливі лише за умови повсякденного, професійно-організованого правового виховання, здійснюваного, зокрема, у вищих навчальних закладах. Дисципліна «Правові основи професійної діяльності» спрямована на оволодіння студентами спеціальними знаннями і навичками самостійної роботи, формування знань та умінь, необхідних для успішної практичної діяльності в сфері фізичної культури та спорту, розкриття значення багатофункціональної діяльності фахівця з фізичного виховання.
Повышение уровня правовых знаний у населения Украины, его правосознания и правовой культуры возможны только при условии повседневного, профессионально организованного правового воспитания, осуществляемого, в частности, в высших учебных заведениях. Дисциплина «Правовые основы профессиональной деятельности» направлена ​​на овладение студентами специальными знаниями и навыками самостоятельной работы, формирование знаний и умений, необходимых для успешной практической деятельности в сфере физической культуры и спорта, раскрытие значения многофункциональной деятельности специалиста по физическому воспитанию.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9020
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. МВП

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV10998.pdfМетодичні вказівки до контрольних робіт для студентів Інституту дистанційної та заочної освіти з дисципліни «Правові основи професійної діяльності» для студентів спеціальності 014 Середня освіта спеціалізації 014.11 Середня освіта (Фізична культура) заочної форми навчання ІІ курсу І семестру147.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.