Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9126
Название: УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ КОМПАНІЇ ПРИ ПЕРЕХОДІ НА НОВУ МОДЕЛЬ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНОГО РИНКУ
Другие названия: RISK MANAGEMENT OF THE ENERGY COMPANY IN THE TRANSITION TO A NEW ELECTRICITY MARKET MODEL
Авторы: Левицька, Алла Вячеславівна
Гриценко, Анастасія Анатоліївна
Ключевые слова: менеджмент, електроенергетика, концептуальна модель управління ризиками
Дата публикации: 2019
Издательство: Портал "Економіка: реалії часу"
Библиографическое описание: Левицька, А. В. Управління ризиками енергетичної компанії при переході на нову модель електроенергетичного ринку / А. В. Левицька, А. А. Гриценко // Економ. журн. Одес. політехн. ун-ту = Economic journal Odessa polytechnic university. – Одеса, 2019. - № 1 (7). - С. 26-31.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню підходів і методів формування системи ризик менеджменту енергетичними компаніями в умовах переходу на нову модель електроенергетичного ринку в Україні. Висвітлено та обґрунтовано теоретичні і методичні положення щодо управління ризиками в системі фінансово-економічної безпеки енергопостачальної компанії в умовах переходу на нову модель електроенергетичного ринку. Досліджені основні процеси управління ризиками для підприємств. Розроблено універсальну модель управління ризиками, яка характеризується цілісністю, інтегрованістю, системністю і комплексністю. Вона дасть змогу oптимізувaти прoцес прийняття упрaвлінських рішень як у розподільчій компанії, так і у енергопостачальника – новостворених енергетичних компаніях, що утворилися в результаті анбандлінгу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9126
ISSN: 2521-103X (Print)
2521-6384 (Online)
Располагается в коллекциях:Статті каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
26.pdf301.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.