Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9844
Название: Управління промисловим підприємством як організаційною системою: критерії безпекоорієнтованості
Авторы: Башинська, Ірина Олександрівна
Башинская, Ирина Александровна
Bashynska, Iryna
Ключевые слова: смартизація
безпекоорієнтованність
промислове підприємство
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Башинська, І. О. Управління промисловим підприємством як організаційною системою: критерії безпекоорієнтованості / І. О. Башинська // Проблеми системного підходу в економіці. - 2019. - Вип. 4 (72). – С. 71-78.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто основні аспекти управління промисловим підприємством як організаційною системою, з огляду на критерії безпекоорієнтованості. Виявлено, що Четверта промислова революція не тільки призведе до модернізації окремих інструментів і методів управління, а й сприятиме кардинальній перебудові функцій управління, способів організації діяльності сучасного підприємства. Для промислових підприємств високотехнологічного сектору фіксується зростання інноваційної активності. Пропонується управління розглядати з позиції основних положень теорії організаційних систем. Розглянуто моделі прийняття рішень, у загальному вигляді сформульовано завдання управління організаційними системами, описано технологію і загальні підходи до вирішення цих завдань. Виділені критерії безпекоорієнтованості покладені в основу механізму адаптивного управління промисловим підприємством для усунення невизначеності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9844
Располагается в коллекциях:Статті каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
11.pdf529.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.