eONPUIR

Аналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Купенко, Валерія Юріївна
dc.contributor.author Купенко, Валерия Юрьевна
dc.contributor.author Kupenko, Valeria
dc.contributor.author Пушкарьов, Юрій Миколайович
dc.contributor.author Пушкарев, Юрий Николаевич
dc.contributor.author Pushkarev, Yuri
dc.date.accessioned 2021-06-06T14:32:58Z
dc.date.available 2021-06-06T14:32:58Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Купенко, В. Ю. Аналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти / В. Ю. Купенко ; наук. керівник Ю. М. Пушкарьов // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 183-184. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11665
dc.description.abstract Проведено аналіз рівняння Марка–Куна–Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти. В результаті проведених досліджень отриманi залежностi наведеної в'язкості від концентрації водних розчинів гіалуронової кислоти, по рівняннях Хаггінса і Кремера, визначені значення характеристичної в'язкості для кожного з заданих значень величин молекулярних мас і розраховані константи рівняння Марка-Куна-Хаувінка. en
dc.description.abstract Проведен анализ уравнения Марка-Куна-Хаувинка для высокомолекулярных фракций гиалуроновой кислоты. В результате проведенных исследований получены зависимости приведенной вязкости от концентрации водных растворов гиалуроновой кислоты, по уравнениям Хаггинс и Кремера, определены значения характеристической вязкости для каждого из заданных значений величин молекулярных масс и рассчитаны константы уравнения Марка-Куна-Хаувинка. en
dc.description.abstract The analysis of the Mark – Kuhn – Hauwink equation for macromolecular fractions of hyaluronic acid is performed.As a result of the research, the dependences of the reduced viscosity on the concentration of aqueous solutions of hyaluronic acid were obtained from the Huggins and Kremer equations, the values of the characteristic viscosity for each of the given valuesof molecular weights were determined and the constants of the Mark-Kuhn-Hauwink equation were calculated. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеса: [б. в.] en
dc.subject гіалуронова кислота (ГК) en
dc.subject характеристична в'язкість en
dc.subject розчини рівняння Марка-Куна-Хаувінка en
dc.subject середня молекулярна маса en
dc.subject гиалуроновая кислота (ГК) en
dc.subject характеристическая вязкость en
dc.subject растворы уравнения Марка-Куна-Хаувинка en
dc.subject средняя молекулярная масса en
dc.subject hyaluronic acid (НА) en
dc.subject characteristic viscosity en
dc.subject equivalent to Mark-Kuhn-Hauvink en
dc.subject average molecular weight en
dc.title Аналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти en
dc.title.alternative Анализ применения уравнения Марка-Куна-Хаувинка для высокомолекулярных фракций гиалуроновой кислоти en
dc.title.alternative Аnalysis of the application of the Mark-Kuhn -Hauvinka equation for high molecular weight fractions of hyaluronic acid en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра органічних и фармацевтичних технологій uk
opu.citation.firstpage 183 en
opu.citation.lastpage 184 en
opu.citation.conference Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів en
opu.citation.issue 56 en
opu.staff.id y.m.pushkarov@opu.ua en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию