eONPUIR

Методичні рекомендації та вимоги до підготовки кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів спеціальності 075 – «Маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кірносова, Марина Василівна
dc.contributor.author Кирносова, Марина Васильевна
dc.contributor.author Kirnosova, Maryna Vasilivna
dc.contributor.author Давидова, Ганна Віталіївна
dc.contributor.author Давыдова, Анна Витальевна
dc.contributor.author Davidova, Anna Vitalivna
dc.date.accessioned 2023-01-12T13:39:04Z
dc.date.available 2023-01-12T13:39:04Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Кірносова, М. В. Методичні рекомендації та вимоги до підготовки кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів спеціальності 075 – «Маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти / уклад. : М. В. Кірносова, Г. В. Давидова. - Одеса : Нац. ун-т «Одес. політехніка», 2022. – 37 с. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13198
dc.description.abstract Кваліфікаційна робота магістра виконується на завершальному етапі навчання здобувачів спеціальності 075 – Маркетинг другого (магістерського) рівня вищої освіти і є однією із форм виявлення теоретичних і практичних знань, вміння їх застосовувати при розв'язуванні конкретних маркетингових завдань. Кваліфікаційна робота магістра  найважливіша форма самостійної роботи здобувача, в процесі якої він підтверджує уміння й навички організації та здійснення досліджень та виконання професійних обов’язків. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Національний університет "Одеська політехніка" en
dc.subject Кваліфікаційна робота магістра en
dc.subject Маркетинг en
dc.title Методичні рекомендації та вимоги до підготовки кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів спеціальності 075 – «Маркетинг» другого (магістерського) рівня вищої освіти en
dc.type Other en
opu.staff.id m.v.kirnosova@op.edu.ua en
opu.staff.id a.v.davudova@op.edu.ua en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию