eONPUIR
Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України
Войти
eONPUIR
→
Інститут економіки та менеджменту
→
Кафедра міжнародного менеджменту та інновацій
→
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ
→
Посмотреть элемент
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України
Заєць, М. А.
;
Манько, С. О.
URI:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/4379
Дата:
2011-05
Показать полную информацию
Файлы, содержащиеся в элементе
Имя:
6-42.pdf
Размер:
119.8Кб
Формат:
PDF
Посмотреть/
Открыть
Этот элемент содержится в следующих коллекциях
Тези доповідей 46-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»
46-а наукова конференція
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
Эта коллекция
Продвинутый поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества & Коллекции
Дата публикации
Автор
Название
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_kafedra
Эта коллекция
Дата публикации
Автор
Название
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_type
xmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_kafedra
Мой профиль
Войти
Зарегистрироваться
Статистика
View Usage Statistics