Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Заєць, М. А. | |
dc.contributor.author | Манько, С. О. | |
dc.date.accessioned | 2017-08-15T10:16:30Z | |
dc.date.available | 2017-08-15T10:16:30Z | |
dc.date.issued | 2011-05 | |
dc.identifier.citation | Манько, С. О. Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України / С. О. Манько ; наук. керівник М. А. Заєць // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 46-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2011. - С. 91-92. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/4379 | |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеса: ОНПУ | en |
dc.title | Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності | uk |
opu.citation.volume | 6 | en |
opu.citation.firstpage | 91 | en |
opu.citation.lastpage | 92 | en |
opu.citation.conference | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.conference.dates | 12-13 мая 2011 | en |