Розглянуто ключові аспекти забезпечення конкурентоспроможності харчового підприємства. Сформульовано найбільш важливі параметри забезпечення конкурентоспроможності
підприємства харчової промисловості та розкрито сутність проблем у цій сфері в сучасних умовах господарювання. Визначено основні передумови забезпечення конкурентоспроможності сучасного
харчового підприємства.
Рассмотрены ключевые аспекты обеспечения конкурентоспособности пищевого предприятия. Сформулированы наиболее важные параметры обеспечения
конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности и раскрыта сущность проблем в этой сфере в современных условиях хозяйствования. Определены основные предпосылки обеспечения
конкурентоспособности современного пищевого предприятия.
The key aspects of ensuring competitiveness of a food industry enterprise are considered. The most important parameters of ensuring competitiveness of fn enterprise of food industry are formulated, and the
essence of problems in this field in modern conditions of managing is shown. The main preconditions of ensuring competitiveness of a modern food industry enterprise are determined.