eONPUIR

Фітохімічний аналіз різних сортів Vitis vinifera

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Александрова, Олександра Ігорівна
dc.contributor.author Александрова, Александра Игоревна
dc.contributor.author Aleksandrova, Oleksandra
dc.contributor.author Ткачова, Ганна В.
dc.contributor.author Ткачова, Анна В.
dc.contributor.author Tkachova, Hanna
dc.date.accessioned 2018-06-19T08:31:38Z
dc.date.available 2018-06-19T08:31:38Z
dc.date.issued 2018-05
dc.identifier.citation Ткачова, Г. В. Фітохімічний аналіз різних сортів Vitis vinifera / Г. В. Ткачова ; наук. керівник О. І. Александрова // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 53-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2018. - С. 25-28. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7719
dc.description.abstract Робота присвячена вивченню біологічно активних сполук у екстрактах різних сортів винограду: Мускат Білий, Суручанський Білий та Кишмиш. Було визначено кількісний вміст поліфенолів, флавоноїдів, каротиноїдів та аскорбінової кислоти, а також вміст клітковини залежно від сорту винограду. Встановлено, що Кишмиш займає перше місце за вмістом аскорбінової кислоти та каротиноїдів; Мускат – за вмістом поліфенолів, а Суручанський білий – за вмістом флавоноїдів. Вміст клітковини для всіх сортів винограду міститься на рівні 2 – 4 %. en
dc.description.abstract Работа посвящена изучению биологически активных веществ в экстрактах разных сортов винограда: Мускат Белый, Суручанский Белый и Кишмиш. Было установлено количественное содержание полифенолов, флавоноидов, каротиноидов и аскорбиновой кислоты, а также содержание клетчатки в зависимости от сорта винограда. Установлено, что Кишмиш занимает первое место по содержанию аскорбиновой кислоты и каротиноидов; Мускат – по содержанию полифенолов, а Суручанский белый – по содержанию флавоноидов. Содержание клетчатки для всех сортов винограда на уровне 2 – 4 %. en
dc.description.abstract The work is devoted to the study of biologically active substances of extracts of different grape varieties: Muscat White, Suruchansky White and Kishmish. It was shown, that quantitative content of polyphenols, flavonoids, carotenoids, ascorbic acid and cellulose was determined depending on the grape variety. It was found that Kishmish occupies the first place in the content of ascorbic acid and carotenoids; Muscat – according to the content of polyphenols, and Suruchansky White - in content of flavonoids. The cellulose content for all grape varieties was 2 – 4 % en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеса: ОНПУ en
dc.subject виноград en
dc.subject поліфеноли en
dc.subject флавоноїди en
dc.subject каротиноїди en
dc.subject аскорбінова кислота en
dc.subject клітковина en
dc.subject виноград en
dc.subject полифенолы en
dc.subject флавоноиды en
dc.subject каротиноиды en
dc.subject аскорбиновая кислота en
dc.subject клетчатка en
dc.subject grapes en
dc.subject polyphenols en
dc.subject flavonoids en
dc.subject carotenoids en
dc.subject ascorbic acid en
dc.subject cellulose en
dc.title Фітохімічний аналіз різних сортів Vitis vinifera en
dc.title.alternative Фитохимический анализ разных сортов Vitis vinifera en
dc.title.alternative Phytochemical analysis in different samples of Vitis vinifera en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра органічних и фармацевтичних технологій uk
opu.citation.volume 9 en
opu.citation.firstpage 25 en
opu.citation.lastpage 28 en
opu.citation.conference Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі en
opu.conference.dates 14-18 мая 2018 en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию