eONPUIR

Переробка пальмовї олії. Оптимізація процесів гідрогенізації і переетерифікації рослинних жирів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Куншенко, Борис Васильович
dc.contributor.author Kunshenko, Borys
dc.contributor.author Генчевський, Іван Геннадійович
dc.contributor.author Genchevskyi, Ivan
dc.contributor.author Куншенко, Борис Васильевич
dc.contributor.author Генчевский, Иван Геннадьевич
dc.date.accessioned 2018-06-22T07:26:55Z
dc.date.available 2018-06-22T07:26:55Z
dc.date.issued 2018-05
dc.identifier.citation Генчевській, І. Г. Переробка пальмовї олії. Оптимізація процесів гідрогенізації і переетерифікації рослинних жирів / І. Г. Генчевській ; наук. керівник Б. В. Куншенко // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 53-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2018. - С. 39-41. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7733
dc.description.abstract В даному дипломному проекті розглянуті методи переробки пальмової олії та її фракцій. Вибрано рішення оптимізації процесів гідрогенізації і переетерифікації на існуючому виробництві. Наведено відомості про склад і фізико-хімічні властивості жирів та олій та вимоги до якості одержуваного продукту. Описано основні технологічні схеми виробництва. en
dc.description.abstract В данном дипломном проекте рассмотрены методы переработки пальмового масла и его фракций. Выбрано решение оптимизации процессов гидрогенизации и переэтерификации на существующем производстве. Приведены сведения о составе и физико-химических свойствах жиров и масел, а также требования к качеству получаемого продукта. Описаны основные технологические схемы производства. en
dc.description.abstract In this diploma project the methods of processing palm oil and its fractions.The decision is made to optimize processes of hydrogenation and re-etherification on the existing production. Information on the composition and physical and chemical properties of fats and oils and the requirements for the quality of the product obtained are given. The main technological schemes of production are described. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеса: ОНПУ en
dc.subject гидрогенизация en
dc.subject переетерифікація en
dc.subject стеарин en
dc.subject олеїн en
dc.subject фракціонування en
dc.subject рафінація en
dc.subject очищення en
dc.subject дистиляція en
dc.subject реактор en
dc.subject деаератор en
dc.subject гидрогенизация en
dc.subject переэтерификация en
dc.subject стеарин en
dc.subject олеин en
dc.subject фракционирование en
dc.subject рафинация en
dc.subject очистка en
dc.subject дистиляция en
dc.subject реактор en
dc.subject деаэратор en
dc.subject hydrogenation en
dc.subject transesterification en
dc.subject stearin en
dc.subject olein en
dc.subject fractionation en
dc.subject refining en
dc.subject purification en
dc.subject distillation en
dc.subject reactor en
dc.subject deaerator en
dc.title Переробка пальмовї олії. Оптимізація процесів гідрогенізації і переетерифікації рослинних жирів en
dc.title.alternative Переработка пальмового масла. Оптимизация процессов гидрогенизации и переэтерификации растительных жиров en
dc.title.alternative Palm oil processing. Optimization of processes of hydrogenation and transesterification of vegetable fats en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра органічних и фармацевтичних технологій uk
opu.citation.volume 9 en
opu.citation.firstpage 39 en
opu.citation.lastpage 41 en
opu.citation.conference Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі en
opu.conference.dates 14-18 мая 2018 en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию