В даному дипломному проекті розглянуті методи переробки пальмової олії та її фракцій. Вибрано рішення оптимізації процесів гідрогенізації і переетерифікації на існуючому виробництві. Наведено відомості про склад і фізико-хімічні властивості жирів та олій та вимоги до якості одержуваного продукту. Описано основні технологічні схеми виробництва.
В данном дипломном проекте рассмотрены методы переработки пальмового масла и его фракций. Выбрано решение оптимизации процессов гидрогенизации и переэтерификации на существующем производстве. Приведены сведения о составе и физико-химических свойствах жиров и масел, а также требования к качеству получаемого продукта. Описаны основные технологические схемы производства.
In this diploma project the methods of processing palm oil and its fractions.The decision is made to optimize processes of hydrogenation and re-etherification on the existing production. Information on the composition and physical and chemical properties of fats and oils and the requirements for the quality of the product obtained are given. The main technological schemes of production are described.