Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10089
Название: Інформацiйна пiдтримка технiчного обслуговання систем залiзнично-водного сполучення
Авторы: Казимиренко, Ю.
Дрозд, О.
Єгольников, О.
Ключевые слова: Залізнично-водне сполучення
системи технічного діагностування і моніторингу
інформаційна підтримка проєкту
Дата публикации: 2019
Издательство: Одесса "Экология"
Библиографическое описание: Казимиренко. Ю. Інформацiйна пiдтримка технiчного обслуговання систем залiзнично-водного сполучення / Ю. Казимиренко, О. Дрозд, О. Єгольников // Информац. управляющие системы и технологии. Проблемы и решения : монография. – Одесса : Экология, 2019. - С. 151-161.
Краткий осмотр (реферат): Сучасний розвиток комп’ютерних технологій у обслуговуванні та експлуатації транспортних засобів створює передумови для реалізації нових механізмів управління системами технічної діагностики і моніторингу, застосування яких дозволить у автоматичному режимі контролювати технічний стан та формулювати інформаційні повідомлення щодо відхилень показників від нормативних. Створення спеціалізованої інформаційної системи для вирішення завдань оцінювання технічного стану систем залізнично-водного сполучення є актуальним та спрямовано на удосконалення методу технічного діагностування і моніторингу пристроїв залізничної автоматики. Авторами запропоновано механізми проєктування інформаційної системи, для чого проаналізовано існуючі комп’ютерні діагностичні системи, визначено недоліки їх роботи, причини виникнення та наслідки, до яких вони призводять. В роботі застосовано об’єктно-орієнтований підхід та використано класичні технології проєктування баз даних. Особливості експлуатації інформаційних систем в умовах залізнично- водного сполучення полягають у поєднанні функцій залізничного транспорту з водним, що враховується при побудові структури бази даних, в основу якої покладено завдання мінімізації дублювання даних і спрощення процедур їх обробки та поновлення. Програмне забезпечення дозволяє ефективно вирішувати дослідницькі та експлуатаційні завдання. Результати роботи можуть бути застосовані для тестування пристроїв залізничної автоматики на шляхах залізнично-водного сполучення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10089
ISSN: 978-617-7046-88-1
Располагается в коллекциях:Статті каф. ІТ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.