Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10819
Название: ОСНОВИ ПРАВИЛЬНОГО СПОРТИВНОГО ХАРЧУВАННЯ
Авторы: Громаковська, З.П.
Нікова, Д.Р.
Ключевые слова: вітаміни
вид спорту
білки
жири
вуглеводи
вода
мінеральні речовини
Дата публикации: Май-2020
Издательство: ОНПУ
Библиографическое описание: Громаковська, З. П. Основи правильного спортивного харчування / З. П. Громаковська, Д. Р. Нікова // Фізика та медицина у сучасному житті : матеріали VI Всеукр. наук.-техн. конф., Україна, м. Одеса, 13-15 трав. 2020 р. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2020. - С. 105-108.
Краткий осмотр (реферат): Щоденний раціон спортсменів значно відрізняється від стандартного меню звичайної людини. Регулярні інтенсивні тренування потребують фізичної та психоемоційної витривалості, тому харчування повинно відповідати підвищеній спортивній роботоздатності, здатності до швидкого відновлення м’язових тканин та запасів глюкогена у крові та можливості заповнювати енергетичні витрати, наповнюючи організм вітамінами та корисними речовинами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10819
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. БІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
030.pdf399.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.