Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Название: Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості
Авторы: Продіус, Ю. І.
Ле Тхі Бік Тхао
Дата публикации: Май-2016
Издательство: Одеса: ОНПУ
Библиографическое описание: Ле Тхі Бік Тхао. Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості / Ле Тхі Бік Тхао ; наук. керівник Ю. І. Продіус // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 51-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2016. - С. 68.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_51/6/6-46.pdf
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 51-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-46.pdf50.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.