Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Название: | Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості |
Авторы: | Продіус, Ю. І. Ле Тхі Бік Тхао |
Дата публикации: | Май-2016 |
Издательство: | Одеса: ОНПУ |
Библиографическое описание: | Ле Тхі Бік Тхао. Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості / Ле Тхі Бік Тхао ; наук. керівник Ю. І. Продіус // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 51-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2016. - С. 68. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_51/6/6-46.pdf http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей 51-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі» Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-46.pdf | 50.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.