Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3423
Название: Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України
Авторы: Тамбахченжи Джихат
Аверіхіна, Т. В.
Дата публикации: Май-2014
Издательство: Одеса: ОНПУ
Библиографическое описание: Тамбахченжи Джихат. Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України / Тамбахченжи Джихат ; наук. керівник Т. В. Аверіхіна // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 49-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2014. - С. 18.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_49/6-7.pdf
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3423
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 49-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»"
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-7.pdf47.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.