Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591
Название: Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі
Авторы: Лапін, О. В.
Неумоіна, К. В.
Дата публикации: Май-2015
Издательство: Одеса: ОНПУ
Библиографическое описание: Неумоіна, К. В. Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі / К. В. Неумоіна ; наук. керівник О. В. Лапін // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 50-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2015. - С. 58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_50/6-38.pdf
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 50-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»"
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-38.pdf52.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.