Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591
Название: | Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі |
Авторы: | Лапін, О. В. Неумоіна, К. В. |
Дата публикации: | Май-2015 |
Издательство: | Одеса: ОНПУ |
Библиографическое описание: | Неумоіна, К. В. Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі / К. В. Неумоіна ; наук. керівник О. В. Лапін // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 50-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2015. - С. 58. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_50/6-38.pdf http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей 50-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»" Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
6-38.pdf | 52.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.