Науковий портал "Економіка: реалії часу" = Scientific Portal "Economics: time realities" Главная страница раздела Просмотр статистики

Просмотр

Подразделы этого раздела

Науковий журнал "ЕКОНОМIКА: реалії часу"

Видання висвітлює проблематику стану та перспектив розвитку економіки як у світому так й у регіональному масштабі. На сторінках журналу розміщуються результати оригінальних наукових, практичних, навчально-методичних досліджень в областях економіки, підприємництва, менеджменту, маркетингу, логістики. Висвітлюються актуальні питання економіки та управління, інформаційного та математичного забезпечення економічних процесів, інновацій, інвестицій, конкурентоспроможності та сучасних проблем регіонального розвитку. Журнал розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.

Науковий журнал “Економічний журнал Одеського політехнічного університету“

Видання висвітлює проблематику стану та перспектив розвитку економіки як у світовому так й у регіональному масштабі. На сторінках журналу розміщуються результати оригінальних наукових, практичних, навчально-методичних досліджень в областях економіки, підприємництва, менеджменту, маркетингу, логістики. Висвітлюються актуальні питання економіки та управління, інформаційного та математичного забезпечення економічних процесів, інновацій, інвестицій, конкурентоспроможності та сучасних проблем регіонального розвитку. Журнал розраховано на наукових працівників, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.