Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7396
Название: Державне регулювання ринку ресторанних послуг
Другие названия: Государственное регулирование рынка ресторанных услуг
State regulation of the market of restaurant services
Авторы: Ковтуненко, Юрій Володимирович
Ковтуненко, Ксенія Валеріївна
Ковтуненко, Юрий Владимирович
Kovtunenko, Yurii
Дата публикации: 5-Май-2018
Издательство: Технодрук
Библиографическое описание: Ковтуненко, Ю. В. Державне регулювання ринку ресторанних послуг / Ю. В. Ковтуненко, К. В. Ковтуненко // Сучас. стан та перспективи розвитку туризму : матеріали Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Чернівці - Сучава, 2-4 трав. 2018 р. - Чернівці, 2018. - С. 62-64.
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні туризм залишається складним міжгалузевим комплексом, що потребує системного підходу до регулювання соціально-економічних взаємовідносин галузей національної економіки, як на державному, регіональному, так і на транскордонному рівні. У збірнику розглянуто актуальні питання, що стосуються розвитку туризму як чинника євроінтеграції України. Визначено організаційно-правовий механізм функціонування підприємств туристичного бізнесу і сфери гостинності, розглянуто економічні та управлінські аспекти функціонування підприємств в галузі туризму, особливості розвитку різних видів туризму. Проаналізовано питання фінансового, облікового та інформаційного забезпечення розвитку туристичних підприємств, розглянуто маркетингові та інноваційні технології розвитку туризму, готельно-ресторанного бізнесу та ін. Розраховано на науковців, фахівців, викладачів, аспірантів та студентів, які займаються проблемами туристичної галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7396
ISBN: 978-617-7611-11-9
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Чернівці-Сучава.pdf697.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.