Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7819
Название: Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі
Другие названия: Features of accounting in the hotel and restaurant business
Авторы: Новак, Надія Георгіївна
Башинська, Ірина Олександрівна
Novak, Nadiia
Новак, Надежда Георгиевна
Bashynska, Iryna
Башинская, Ирина Александровна
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
готель
ресторан
облік
Дата публикации: Июн-2018
Библиографическое описание: Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка. Фінанси. Право. – Київ, 2018. – №6. - С. 17-19.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано основні особливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу; досліджено етапи калькуляції страв та особливості інвентаризації. Адаптовано думки основних іноземних компаній щодо обліку в готельно-ресторанній справі та виділено найбільш популярні в міжнародній практиці додатки для ведення обліку на початок 2018 р.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7819
Располагается в коллекциях:Статті каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bashynska_stat_35_17-19.pdf497.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.