Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993
Название: Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України
Авторы: Бас, Валерій Андрійович
Бавико, Олександр Євгенович
Ключевые слова: асортимент
харчові продукти
Дата публикации: Сен-2019
Издательство: Одеський національний політехнічний університет
Библиографическое описание: Бас, В. А. Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України / В. А. Бас, О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали І Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 159-160.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ПіТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези конференції Бас В.А..pdf599.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.