Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993
Название: | Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України |
Авторы: | Бас, Валерій Андрійович Бавико, Олександр Євгенович |
Ключевые слова: | асортимент харчові продукти |
Дата публикации: | Сен-2019 |
Издательство: | Одеський національний політехнічний університет |
Библиографическое описание: | Бас, В. А. Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України / В. А. Бас, О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали І Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 159-160. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій, семінарів каф. ПіТ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези конференції Бас В.А..pdf | 599.73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.