Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8994
Название: Аналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням України
Авторы: Бавико, Олександр Євгенович
Ключевые слова: продукти харчування
структура споживання
Дата публикации: Сен-2019
Издательство: Одеський національний політехнічний університет
Библиографическое описание: Бавико, О. Є. Аналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням України / О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого pозвитку : матеріали І Mіжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 154-155.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8994
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ПіТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези конференції_Бавико О.Є..pdf602.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.