Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кравченко, Олена Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Kravchenko, Olena | |
dc.contributor.author | Кравченко, Оксана Михайлівна | |
dc.contributor.author | Kravchenko, Oksana | |
dc.contributor.author | Водянська, Наталя Андріївна | |
dc.contributor.author | Vodianska, Natalia | |
dc.date.accessioned | 2017-04-10T06:45:18Z | |
dc.date.available | 2017-04-10T06:45:18Z | |
dc.date.issued | 2014-08 | |
dc.identifier.citation | Кравченко, О. А. Використання показників кількості відвідувачів і товарообороту для оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / О. А. Кравченко, О. М. Кравченко, Н. А. Водянська // ЕКОНОМІКА: реалії часу = ECONOMICS: time realities [Електрон. ресурс]. – Одеса, 2014. – № 5 (15). – С. 121–127. | uk |
dc.identifier.issn | 2226-2172 | |
dc.identifier.uri | http://economics.opu.ua/files/archive/2014/No5/121-127.pdf | |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/1858 | |
dc.description.abstract | В статті запропоновано методичні аспекти моніторингу рівня і динаміки конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Визначено закономірності впливу кількості відвідувачів і вартості середнього чеку на величину товарообігу підприємства харчування. Розроблено методи моніторингу кількості відвідувачів за допомогою «сигнальної системи». | en |
dc.description.abstract | The article is proposed the methodological aspects of monitoring the level and dynamics of competitiveness restaurant enterprises. Patterns of influence of the number of visitors and the cost of the average ticket value of Total Revenue of the restaurant enterprise. Are proposed he methods of monitoring the number of visitors using the "alarm system" | en |
dc.description.abstract | В статье предложены методические аспекты мони- торинга уровня и динамики конкурентоспособности заведений ресторанного хозяйства. Определены зако- номерности влияния количества посетителей и стоимости среднего чека на величину товарооборота предприятия питания. Предложены методы мониторинга количества посетителей с помощью «сигнальной системы». | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеський національний політехнічний університет | |
dc.subject | ресторанне господарство | en |
dc.subject | конкурентоспроможність | en |
dc.subject | методи моніторингу конкурентоспроможності | en |
dc.subject | максимально можлива кількість відвідувачів | en |
dc.subject | оборотність посадкового місця | en |
dc.subject | вартість середнього чеку | en |
dc.subject | restaurant industry | en |
dc.subject | competitiveness | en |
dc.subject | methods of competitiveness monitoring | en |
dc.subject | maximum possible number of seats | en |
dc.subject | turnover of one seating place | en |
dc.subject | the cost of average check | en |
dc.subject | ресторанное хозяйство | en |
dc.subject | конкурентоспособность | en |
dc.subject | методы мониторинга конкурентоспособности | en |
dc.subject | макимально возможное количество посетителей | en |
dc.subject | оборачиваемость одного посадочного места | en |
dc.subject | стоимость среднего чека | en |
dc.title | Використання показників кількості відвідувачів і товарообороту для оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | en |
dc.title.alternative | Using attendance and turnover to assess the competitiveness of the restaurant industry enterprise | en |
dc.type | Article | en |
opu.kafedra | Кафедра менеджменту ім. І.П. Продіуса | uk |
opu.kafedra | Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності | uk |
opu.citation.journal | ЕКОНОМІКА: реалії часу | en |
opu.citation.firstpage | 121 | en |
opu.citation.lastpage | 127 | en |
opu.citation.issue | №5(15), 2014 | en |
opu.staff.id | o.o.kravchenko@opu.ua | en |
opu.staff.id | o.m.kravchenko@opu.ua |