eONPUIR

Використання показників кількості відвідувачів і товарообороту для оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кравченко, Олена Анатоліївна
dc.contributor.author Kravchenko, Olena
dc.contributor.author Кравченко, Оксана Михайлівна
dc.contributor.author Kravchenko, Oksana
dc.contributor.author Водянська, Наталя Андріївна
dc.contributor.author Vodianska, Natalia
dc.date.accessioned 2017-04-10T06:45:18Z
dc.date.available 2017-04-10T06:45:18Z
dc.date.issued 2014-08
dc.identifier.citation Кравченко, О. А. Використання показників кількості відвідувачів і товарообороту для оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства / О. А. Кравченко, О. М. Кравченко, Н. А. Водянська // ЕКОНОМІКА: реалії часу = ECONOMICS: time realities [Електрон. ресурс]. – Одеса, 2014. – № 5 (15). – С. 121–127. uk
dc.identifier.issn 2226-2172
dc.identifier.uri http://economics.opu.ua/files/archive/2014/No5/121-127.pdf
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/1858
dc.description.abstract В статті запропоновано методичні аспекти моніторингу рівня і динаміки конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства. Визначено закономірності впливу кількості відвідувачів і вартості середнього чеку на величину товарообігу підприємства харчування. Розроблено методи моніторингу кількості відвідувачів за допомогою «сигнальної системи». en
dc.description.abstract The article is proposed the methodological aspects of monitoring the level and dynamics of competitiveness restaurant enterprises. Patterns of influence of the number of visitors and the cost of the average ticket value of Total Revenue of the restaurant enterprise. Are proposed he methods of monitoring the number of visitors using the "alarm system" en
dc.description.abstract В статье предложены методические аспекты мони- торинга уровня и динамики конкурентоспособности заведений ресторанного хозяйства. Определены зако- номерности влияния количества посетителей и стоимости среднего чека на величину товарооборота предприятия питания. Предложены методы мониторинга количества посетителей с помощью «сигнальной системы». en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеський національний політехнічний університет
dc.subject ресторанне господарство en
dc.subject конкурентоспроможність en
dc.subject методи моніторингу конкурентоспроможності en
dc.subject максимально можлива кількість відвідувачів en
dc.subject оборотність посадкового місця en
dc.subject вартість середнього чеку en
dc.subject restaurant industry en
dc.subject competitiveness en
dc.subject methods of competitiveness monitoring en
dc.subject maximum possible number of seats en
dc.subject turnover of one seating place en
dc.subject the cost of average check en
dc.subject ресторанное хозяйство en
dc.subject конкурентоспособность en
dc.subject методы мониторинга конкурентоспособности en
dc.subject макимально возможное количество посетителей en
dc.subject оборачиваемость одного посадочного места en
dc.subject стоимость среднего чека en
dc.title Використання показників кількості відвідувачів і товарообороту для оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства en
dc.title.alternative Using attendance and turnover to assess the competitiveness of the restaurant industry enterprise en
dc.type Article en
opu.kafedra Кафедра менеджменту ім. І.П. Продіуса uk
opu.kafedra Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності uk
opu.citation.journal ЕКОНОМІКА: реалії часу en
opu.citation.firstpage 121 en
opu.citation.lastpage 127 en
opu.citation.issue №5(15), 2014 en
opu.staff.id o.o.kravchenko@opu.ua en
opu.staff.id o.m.kravchenko@opu.ua


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию