Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11665
Название: | Аналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти |
Другие названия: | Анализ применения уравнения Марка-Куна-Хаувинка для высокомолекулярных фракций гиалуроновой кислоти Аnalysis of the application of the Mark-Kuhn -Hauvinka equation for high molecular weight fractions of hyaluronic acid |
Авторы: | Купенко, Валерія Юріївна Купенко, Валерия Юрьевна Kupenko, Valeria Пушкарьов, Юрій Миколайович Пушкарев, Юрий Николаевич Pushkarev, Yuri |
Ключевые слова: | гіалуронова кислота (ГК) характеристична в'язкість розчини рівняння Марка-Куна-Хаувінка середня молекулярна маса гиалуроновая кислота (ГК) характеристическая вязкость растворы уравнения Марка-Куна-Хаувинка средняя молекулярная масса hyaluronic acid (НА) characteristic viscosity equivalent to Mark-Kuhn-Hauvink average molecular weight |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Одеса: [б. в.] |
Библиографическое описание: | Купенко, В. Ю. Аналіз застосування рівняння Марка-Куна-Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти / В. Ю. Купенко ; наук. керівник Ю. М. Пушкарьов // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 183-184. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено аналіз рівняння Марка–Куна–Хаувінка для високомолекулярних фракцій гіалуронової кислоти. В результаті проведених досліджень отриманi залежностi наведеної в'язкості від концентрації водних розчинів гіалуронової кислоти, по рівняннях Хаггінса і Кремера, визначені значення характеристичної в'язкості для кожного з заданих значень величин молекулярних мас і розраховані константи рівняння Марка-Куна-Хаувінка. Проведен анализ уравнения Марка-Куна-Хаувинка для высокомолекулярных фракций гиалуроновой кислоты. В результате проведенных исследований получены зависимости приведенной вязкости от концентрации водных растворов гиалуроновой кислоты, по уравнениям Хаггинс и Кремера, определены значения характеристической вязкости для каждого из заданных значений величин молекулярных масс и рассчитаны константы уравнения Марка-Куна-Хаувинка. The analysis of the Mark – Kuhn – Hauwink equation for macromolecular fractions of hyaluronic acid is performed.As a result of the research, the dependences of the reduced viscosity on the concentration of aqueous solutions of hyaluronic acid were obtained from the Huggins and Kremer equations, the values of the characteristic viscosity for each of the given valuesof molecular weights were determined and the constants of the Mark-Kuhn-Hauwink equation were calculated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11665 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій, семінарів каф. фармації Тези доповідей 56-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
183-184-Pushkarev-Kupenko.pdf | 539.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.