Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13199
Название: Методичні рекомендації та вимоги до проходження виробничої практики для здобувачів спеціальності 075 – «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Авторы: Кірносова, Марина Василівна
Кирносова, Марина Васильевна
Kirnosova, Maryna Vasilivna
Давидова, Ганна Віталіївна
Давыдова, Анна Витальевна
Davidova, Anna Vitalivna
Ключевые слова: Виробнича практика
Маркетинг
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний університет "Одеська політехніка"
Библиографическое описание: Кірносова, М. В. Методичні рекомендації та вимоги до проходження виробничої практики для здобувачів спеціальності 075 – «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. : М. В. Кірносова, Г. В. Давидова. - Одеса : Нац. ун-т "Одес. політехніка", 2022. – 23 с.
Краткий осмотр (реферат): Відповідно до учбового плану здобувачі після закінчення 3-го курсу проходять виробничу практику. Програма практики відповідає основним завданням, предметам та змісту дисциплін, які вивчаються здобувачами 1-3 курсів спеціальності 075 - «Маркетинг». Концепція, методологія і технологія маркетингу носять універсальний характер і можуть використовуватися в усіх галузях і секторах економіки. Це означає, що базами практики для здобувачів-маркетологів можуть бути різноманітні підприємства, організації і установи. Розподіл здобувачів за базами практики затверджується наказом ректора. Здобувачі можуть самостійно підібрати бази практики за наявністю належним чином оформленої заяви з підписом керівника організації. По закінченні практики здобувачі повинні представити на кафедру і захистити звіт, оформлений згідно з вимогами, які вказані в методичних вказівках. До звіту повинна додаватись характеристика на здобувача, складена керівником практики від бази практики. Інформація, зібрана (отримана) здобувачами під час проходження практики може бути використана при написанні курсових робіт із маркетингових дисциплін на наступних курсах та при виконанні випускної бакалаврської роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13199
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. маркетингу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МетодВиробПракт2022.doc332.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.