Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14187
Название: Навчальний посібник з дисципліни Telekommunikationen und Radiotechnik (для здобувачів українсько-німецького навчально-наукового інституту)
Авторы: Панчук, Людмила Василівна
Panchuk, Liudmyla
Матвейко, Ольга Вікторівна
Matveiko, Olga
Ключевые слова: Комунікація
Kommunikation
Техніка мовлення
Wellen
хвилі
Signalverarbeitung
обробка сигналів
Antennen
антени
Kryptographie
криптографія
Fernsehen
телевізори
Telefonnetze
телефонні мережі
Kabel
кабель
Künstliche Intelligenz
штучний інтелект
Rundfunktechnik
Дата публикации: 30-Июн-2023
Издательство: Українсько-німецький навчально-науковий інститут
Библиографическое описание: Панчук, Л. В. Telekommunikationen und Radiotechnik : навч. посіб. для здобувачів бакалаврів укр.-нім. навч.-наук. ін-ту, спец. : 172 Телекомунікації та радіотехніка / уклад. : Л. В. Панчук, О. В. Матвейко ; Нац. ун-т "Одес. політехніка". - Одеса, 2023. - 152 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник призначається для студентів радіотехнічних спеціальностей,вивчаючих професійну німецьку мову. Мета посібника - розвинути вміння читати оригінальну літературу за фахом для отримання необхідної інформації. Посібник призначено також для розвитку навичок усного мовлення,лексичних навичок з предмета,систематизації та розширення термінологічного запасу за спеціальністю «Telekommunikationen und Rundfunktechnik“ Навчальний курс складається з 12 лекцій. Кожна лекція містить тексти, лексичні та граматичні вправи до текстів. Граматичні вправи включають явища німецької мови,оволодіння якими необхідне для читання літератури за фахом та розвитку усного мовлення за спеціальними професійними темами. Тематичний лексичний мінімум включає нейтральну, загальнонаукову та найбільш уживану термінологію з радіотехніки. Для засвоєння лексичних одиниць наводиться система вправ,спрямована на опанування нової лексики. Велика увага приділяється гніздовій подачі слів,роботі над синонімами, антонімами та складними словами. Як основні критерії відбору текстового матеріалу для вправ служили його інформативна цінність,наявність у ньому лексико-граматичного матеріалу,що вивчається відповідно на 1- 4 курсах. Матеріал взято з публікацій спеціалізованих видань. В окремих випадках він зазнав скорочення. Посібник містить також тексти для додаткового читання та німецько-український словник.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14187
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. НМП



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.