Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9950
Название: | Маркетингова оцінка конкурентоспроможності туристичних послуг |
Другие названия: | Marketing evaluation of the competitiveness of tourist services |
Авторы: | Захарченко, Віталiй Iванович Zakharchenko, Vitalii Мельниченко, Дмитро Олегович Melnychenko, Dmytro |
Ключевые слова: | підприємство туризм послуга конкурентоспроможність оцінка критерії експерт фактор споживач enterprise tourism service competitiveness evaluation criteria expert factor consumer |
Дата публикации: | 17-Ноя-2018 |
Издательство: | Одеський національний політехнічний університет |
Библиографическое описание: | Захарченко, В. І. Маркетингова оцінка конкурентоспроможності туристичних послуг / В. І. Захарченко, Д. О. Мельниченко // ЕКОНОМІКА: реалії часу = ECONOMICS: time realities [Електрон. ресурс]. – Одеса, 2018. – № 6 (40). – С. 38–45. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропонована методика маркетингової оцінки
конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства з
використанням методу експертного опитування та вагових
коефіцієнтів. Методика включає п’ять етапів та враховує точку
зору користувачів та якість маркетингової діяльності
підприємства. Розрахунки виконані на реальних туристичних
підприємствах. Якість туристичних послуг розглядається як
сукупність її відмінних характеристик, які дозволяють вивести
її оцінку на предмет ступеня задоволеності нею споживача.
Зроблені висновки, що: конкурентоспроможність послуги
може бути виявленою тільки в результаті порівняння з
аналогічними послугами та є відносною характеристикою;
вона відображає різницю порівняних послуг-конкурентів за
ступенем відповідності вимогам, діючим на ринку The proposed methodology of marketing assessment of the competitiveness of tourist enterprise services using the expert survey method and weighted coefficients. The method involves five stages and takes into account the user’s point of view and the quality of the marketing activities of the enterprise. Calculations are made on real tourist enterprises. The quality of tourist services is considered as a set of its distinctive characteristics, which allow it to be evaluated on the degree of satisfaction of its consumer. It is concluded that: the competitiveness of the service can be detected only as a result of comparison with similar services and is a relative characteristic; it reflects the difference between comparable competitive services and the degree of compliance with the requirements of the market |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://economics.opu.ua/files/archive/2018/No6/38.pdf http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9950 |
ISSN: | 2226-2172 |
Располагается в коллекциях: | ЕКОНОМІКА: реалії часу №6(40), 2018 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
38.pdf | 333.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
Инструменты администратора